aiyoo

pnad, bru blik dr somewhere .

shh, ne leh btwu hihi ;D

tdi on9 jap, men city ville n car town, hehe ;D
comment lh pic k.efa, n dlm pic tu ad k.efa pny kakak, duh, i harap, abg i tak break nan dy, bab i slese gli nan k.efa ni,

dlm bbnyk awek abg i lh, yg sulong lah, y angah tu awek dy just pna jmpe ckali, mse tu ktorg tige mkn mcd sesame, hihik ;D

text nan my bo, dy tetibe tny "syg msih syg kat ex syg ye" seyos tekezut dol, then, tany lah, upeny dy tngok post i y lme dlm blogger ni,

b, u wrong, ilyou and just you, (:

y tu sume kesah lame lh, da lupe dh dia (:

b dun worry, be happy (:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments