babi !

duh tino, congratz lh, kw da buat q polak abiz kt skola,

n sbb kw jugak, q tade mood nk concern mase blaja chemi td tahu !

elok2 time skola tu q nk bsuke ria, nk blaja rerajin, but u r the one who ruin my day,

q mang nk jauhkn diri dr kw pun, ingat x last year ?

kw kutok sume mmbe kw, then kw kwn nan dyorg balik, ap pny org la kw ni, talam due muke, muke tembok, smue ad.

and today, u drop my dignity, and hell yeah, the truth, q tny dia, n x pnah pun mnx nk dnga sware kw lah bitch.
and kw pikir org pendek tu hine sangat ke ha bodoh ?
dr kw, tnggi tp otak letak kat lutot buat ap,

kw ni, annoyed gle duh, x de rase malu pulak tu . balik bole ckp kat q, ish3, mang kw ni x de prasaan, hati batu, robot tahu !

mcm ne lah iwan bole tahan nan awek dy yg TALAM DUE MUKE NI, kw dah sah hypocrite, q dtg klas kw bukan nk tngok muke kw pun ! q nk borak nan nad je lah

BITCH = Be In The Creepy Hell !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments