yesterday is Friday .

smlm, hari yg agk malang lah jugak, pening kud, last period got add math, blaja mang pening, cham ap tah,

dah lah pening, then mmbe i, Yang Sui Teng pulak muntah, dpn mate pulak tuh, pening habes.

 then my honey pki bju mlayu taw,
 dy cte la kat i, 

mse tu ngah sejuk, dy nk slow kn kipas tu, dy pegy la kat suis tu, tetibe sampin dy jatoh, satu klas glakan dy, cg zawiyah time 2 pun glak kn dy, dy kate kat i dy mlu gle kot, pastu i ni mang lah jahat, g gelak kn dy, mne x ny, lawak abes, haha, u..rugi gle i x de time tu !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments