19 Feb 2011

haha , makin hari ,my journey of life semakin PELIK !

aku suke snyum ,but then msty ad je y na ruin my life , i know i got better life than yours , but please , leave me alone .

i`m tired , really bored , na kne pikir kao , n kao . but at last , ap y aku dapat , tde pape doh.

sukati aku lah nak buat ap ? aku nak isap dadah , amik ice ice baby ke , amek heroin ke , klo y mati aku bukan kao !!

and if aku mengasap kat mmne pon , kw susah ke ?

STOP 4 THAT ..

err, aku nan aina (katek)

rapat kembali , haha , mnyetan ccme lah lpas ni , but Fit x de :(

lw Fit ad , best sikid doh , haha ;D

cian ko Aina , kne gangster lah , kne budk bajet lah , haha XD

naseb ko lah Aina oii ((:

then td , kol Yaya , (Fatahiya)
dy skola kat Damansara , err , aku rndu dy nan cre selambek kitorg ble bsme (:

and , aku rindu nak jd rockstar bsme nan korg lol (:

but thanx god, Aina ad , hilang lah sikit stress kejadah tuh (:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments