adohh .

asal lah mlm td tido cpt sngad :(

nyesal ny , waa~ .

hoping gile mlm ni dy col , bcoz dy col dr public phone kat asrama dy .
mlm tdik , dlm pkol 11.10 dy ad col , but unfortunately i`m sleeping , (mlm ni M akn try tak tido awal lg keyh B)
DY y aku mksodkn tu B lah .

mlm ni IF dy col, i`ll say sorry

i`ll say i mish you B !!

i`ll say , why B ad kat si2 =='  and , knpe x stay sini je , M rndu B tahuu :"(

wuu~wuu~

 credit to B :"(
*nk tahu spe , tkan kat B tuh .

err , and tadi , main bola jaring , OMK penatny , Sheka kate , aku bling kat dy kuat gile , haha ;D

ofc lah , mase dajah 6 dulu kne train cm2 , kecik2 lagi da kne jd gagah pkase


and, and tadi kne tag , PIC LME lol

by Syaf kod , haha , gle lah , muke len gile , i mish pulak kat sjana tuh , sbb situ bnyk knangn .
*sbb kat situ lah bnyk bnde y happy b`mule







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments