asyik gado je =='

H kate sweet , yekk,

haha, g un gado2 manje je pun, tak seyos pun KUD, haha ;D

da lme x post, yla, abg g curik lappy and broadband p bwk g pnang =='

SHIT !

mse ri tu p ts nan bella, nad , farah, amin, azman , anas , dico , habibi , faroq , best (:

but y x best, x dpt jln nan my bo, bab dy jalan nan anas, alsny , sbb anas tade tmn, haha ;D

bia je lah, g sane blik2 pening je, men situ sume pning2, y tale blah, ad 2 game ni, nek same nan bellah, dy asyik jerit je, q diam, alah, jerit suke2 tu ad lah, then bnde alah y pusing cham jam tu, y kne himpit kat tepi tuh, adayy, skit bontot oii, bella da lah load besar dr akuh, haha ;D

naseb, nad pulak, dy kate, seb bek dy x duk kat tmpt pling tepi, lw x dy dh mlayang dah , haha ;D

farah , lwak la cikid, first2 dy tanak mcok, bab dy takod, then, azman pujok dy, bru dy pi masok, haha ;D
how sweet dyorg ni ((:

ish, mang rugi lah tadpt nek roller coaster tuh =='

lw twu mcm ni, mainan y q akn p nek first adlh roller coaster, x nek un sbb da pning nek bnde len, takod tmuntah je , eii, geli ..yekk.

haha, then, q pikir blik, bru q prasan, kat sne , q lah y pling bnyk beli brg, bella beli satu bju n stokin 4 her dad, nad pulak bli bju je, q 3 baju, 1 belt, 1 beg (:

haha, gle shopping habes ha, :D

abes bnyk la jugak duit, tu un naseb ayah bg 50, then i p kluakan 100 kat sne, so smueny 150, if ayh bg credit card dy tuh, huyoo, naseb lah, habes lah duit ayah, haha ;D

q kne blik awal bab na p jb, sambod raye cine nan mmbe at situ, bkn kg q pun, kg mmbe lah .
but then, q malas pulak, tade mood, da la blik dlm kul 7 cm2 bru smpy umah, then, abg pulak crik gado, plus penat, so bia lah dyorg p dulu, q gerak nan org len, (:

mlm tu gayot aa nan my bo, my mom bngang je, blik2 teros mandi, then duk dlm bilik, ma soh mkn, tp i x mau, gayot nan my bo, nak dkat 1 jam lebeyh la jugak, angah, tu, hati dy dah panas, nan q, then, dnga lg q gayod lelme, btmbh panas hati dy, haha ;D BUT IDC LAHH !

turon bwh crik my chocolate, bru mkn satu bar je, tngok dah tnggal separoh =='

nak BELI lah sndiri, eiiii =='

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments