28 March 2011

smlm kan , hang out na Pija n Syahir tao ,

kitorng first melepak kat tmn y dkat nan umah syahir tu tao.

just tunggu syahir habes men bola tao .

lpastu kitorg lepak maulana ,

i kan , kne kutok nan dyorg , sblom pyja smpy , i hentam Spicy Chicken McDelux satu tao ,

then lepak nan pija , i mkn lagi Maggie Curry , sedap weyh , trgoda i ;)

first maggie i kan , ad lebeyh 3 serangga , myby ad dlm 5 or 6 tao , then i pnggil org y tukang masak tu , kate nak tukar , bab I X MKN MKNN Y AD SERANGGA , then dyorg tu mcm deny kan y xde serangga tu tao ,

then , dy p tukar , kali ni tade serangga , tapi ad CILI API , grrr , PEDAAAASSSSSSSSS .

lpastu tngah bborak , boleyh pulak Syahir dtg kan satu bunyi y CHOMEL , bbunyi sprti , PROTTT,

rupeny kentot , hahahahaha !

dtg skola tadi , habes dy kne bahan , hahahahaha ! mcm gampang !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments