sorryyyyy, no time to update :(

first stuff begin now,

ON MY FIRST DAY AT SMKSI .

brrrrfffff,
 ad LK, and the exam is on Thursday, it`s mean on 10 March 2011 ,
i need to struggle 4 datz ==' , yelah, i x study HAPE pon, and just tahu base dy, sbb blaja mase form3 , guys, tlg ckp kat Teacher Elsa ksyngn aku tuh , y aku ckp THANKS A LOT kat dy, (:

and Bella , Nad , Nadia, Amin, Echa , Tikah, i really miss you guys ,

miss you guys badly !!

hell yeah, mase rehat, aku x bnafas kene pelok nan NANI ! , bkn nani kuros, dy ap ad , aku x rapad pon,

nani classmate aku mase form 2 Dinamik.

ON THE SECOND DAY


dtg lmbt, then kne masok surau and bce YASSIN , mse ngah bdiri bab masok lmbt tuh, aku tnmpk budk y pnah crush tetibe kat aku mase bdire dkat tepi tuh, =='
ingat lagy, iyeiye ny, dy bg aku coklat besar gle, and rantai, aku pikir dr Iwan, bab dy ala-ala adik angkt Iwan, Iwan tu ma-ex.

mse cg sej masok (cg kelas aku) dy soh bce sal someone y last name dy Caesar toh.

aku bce and budak dpn aku tetibe bentak aku , soh bce cepat, nme dy Amir,.
then aku buat lah mcm nk hempok dy nan buku, than , unfortunately , cg tu nmpk, and cg tu kate aku garang, and cg takod nan aku,
CG , SORRY, MASE TU SY TNGAH BAD MOOD SBB AMIR AND HAFIZ AMIR NAN BUNYIK AYAM, HAFIZ NAN LAWAK BODO =='

AND SAYE LANGSONG TALYEYH NAK CONCENTRATE MASE CG AJAR, BUKAN CG SORG , KAT SUME CG :'(

and time cg bi, cg soh buat keje, CG< SAYE SALIN, BUT SY X BWK BUKU GRAMMAR, SO SY X HANTAR (: SY HANTAR ARY ISNIN LERR =='

cg tanye mne buku, and aku buat sign tngn geleng y ckp x de, FAHMY p ajok ap y aku buat,

Fahmy ni, kjam aa =='

and2, Fahmi rapat nan Naim, and , haha XD
Naim mcm da jdik bdk baik ♥

datz all ♥





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments