1 April 2011

APRIL FOOLLLLLLLLL !

nah , april fool diz year , soooooo borinngggggfulllll , it was a dull , cloudy , and , some moron days ,

i mean it weyh =='

okei , my school ad buat sikit pmbhruan y i tnggu2 , but bnde tu bkn y mcm i hrapkan ,
bnde tu ad lh locker , locker dy kecik yang amat lah , nak sewa locker smpy RM 40 , untuk stahun , n kne byar deposit RM 10 ???? tefakkk ?

bg lah locker pnjng ,ni bg locker petak kecik, dah lah skolah petak , locker pon PETAK ! locker pnjng boley lah tarok bju spare ke if ad incident yang x dijangke , grrrr =='

but okei lah , tade lah nak bratkan bag kan , i cdng , i nk p sewa , isnin naty ckp nan cg .


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments