12 April 2011

i just changed my blogger template ,

N all thanks to SHEKA AZLI , dude , thnx  :)

by any how , i oso nid to get some extra money from my lovely ayh ,

ayhhhhhh , i want some moneyyyyy , i want to go shoooopppppiiiinnnggggggggg , hehe , mcm bagi je ,
naty sblom dpt , dy bg TAZKIRAH dulu =='

 ouh , shoooshooo , btw , sara ajak p ts , bab dy nak bli beg y mcm beg chocolate tuu , hmm , myby u all x tao kot , nvm , naty i post keyh :)

so , hmm , ckp kat sara , if pegy ts , 50 pon cukop , dpt beg satu , bju satu , rantai satu . hehehe , tekejut wooo .but mse ritu haha , 300 pon tacukop 4 me lah kan , yelah pegy theme park , then baju bnyk ,mkn bnyk , tamabng agy , bli beg , sume2 tu kan ,

haha , guys , last pegy nan korg , y reramai tu , y mcm nk buat rmbongang cik kiah tuu , haha ,

really terrible board , imissyou guys , trutame BELLA n NAD

hmmm , ttym .

mimiamiya

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments