18 April 2011

haha , raseny td lah time skolah pling best ,

tade cg , just ad cg ganti y msok je ,

then dpt mkn macaroni elyna bwk ,

then dpt men tie Amer Shah , jdikan headband , haha , cute je , pastu , ikat kat cple elyna pulak ,

pastu , haha , aq ttinggal mknn aku kat umah , syok klo ad mknn , leyh buat party :))

then , niqmah pny hri jd hari ni , and dy share nan ktorg choc cardbury nan kitowg , baik ouh dy ni <3

then , haha , ad burong pipit mcok dlm klas , haha , bodo pny amir , dy soh burong tu masok balik *pphm je ler .

pastu haha , elyna ad cte time dy pgy I-CT , snow walk tu kan , dy kate , dy ad tngkap gmbar nan satu burong ni , puteh and besar , haha , amir kate dy pny tu ,
pastu nan burong wane wani kecik , y tu hafiz pny , haha , bengong ouh ,

pastu ekmal pulak , dy nan zain , dtg kat blakng , kco haziq , ahahahaha! bodoh ny ekmal , bukak zip dpn aku !

pastu aq dnga , zain ckp , porn star num satu amelya , num due , aku ??

kentot b. pekong btol knak2 ribena ni =='

dah,dah , cukop untok hari ni , beboi .:)

mimiamiya

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments