21 April 2011

haha , ntah lah , kindly , hari ni mcm moody , tmbh2 lg someone tu , ermm , myby lah kan , dy bngang nan aku sngat sbb gossip kan dy bsme nan R kan , dy teros remove aku dr freinds dy , hmm , kindly kan syg , I DON`T CARE PON , aku pon x twu , pasal pa q add kao , gile kan ??

btw , guys , jgn lah ckp y F suke kat aq , bab F suke kat Ayu wei , dah lah , i have him , and ONLY HIM !

penat weyh , btw , tadi ekmal , mang mcm cibai .dy pegi pegang belakang aku , pastu gosok2 , gatai =='
then , dy g sentoh lengan aku , mcm kesat2 , tefak wei , prangai mcm anak haram wei .

benci lah ! then , hmm , p mcd , study add math bsme nan Fatin Nabilah .

but , haha , pcyleah , aku snyum , tapi mnangis . :)

fhm x agak2 ??
lntak lah , x phm diam2 :|

mimiamiya

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments