24 April 2011

pikir nk g training bowling , actually , yes , dah pergi dah tmpt bowling , but then , tngok snrai mnunggu tu panjang sngad kan , so we decided to eat KFC , haha , abes RM30 , for us ,

ooopsss , "us" is me and my abg , Amir . dy je lah y nak lyn kerenah aku , tade lg dah dlm family nk lyn aku mcm dy , haha, ayh tmpt mnx duet , mak tmpt soh hantar p memane o mnx duet tmbhn , apiz , hmm , haha , dah x rpat kan , sbb dy dok Pahang , so , xde aa kod , lao dy ad pon , kitorg asyik gado , haha :D

perot buncit ouh , masok2 kete , gelak2 nan abg . pastu , ckp nan dy , ad goi x, nak men badminton dpn umah ,
pastu dy tanak , dy ckp , time tngah knyang ni lg best klo tido , shit , owg nak bakar lemak dy nak beku kan lemak =='

hai , pelik betol abg sowg ni , bile kate dy buncit dy kate x , grr =='

ape-ape sajalah :)

mimiamiya

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments