28.April.2011

wahahahahaha , lwn nan lebeyh dr 30 buah sekolah , huyoooo .
goi weiii .  haha , satu team men 3 game , 2 game , aku y dpt highscore ny , watch below .




nme aku y NAA tu , Sbb , NUR AMIRAH ABDULRAHIM kan .

nak twu spe y bg smangat kat aku x ?
hmm , klo korg tngh on9 Facebook , korg boleyh click kat name ni Ismat

dy bdk High School , and yes HS mnang , dyorg johan ,lwn tadi , naib johan Pandan Jaya , ke-3 lupe aa .

and FYI , dy pon PRS mcm aku , haha , dy ni , baik gle , and officially , kitorg dh luahkn prasaan mmasing , but ktorg bru knal 1 mnggu lebeyh kan , so i said to him , boleyh kite kwn dulu ? , and soh dy jgn pikir y aku x sudi nan dy pulak
. hmm , and , the amazing things is , kbnykn brg aku adlh PURPLE


phone cover , bola bowling , kasot bowling , pin tudong, baju , tu je lah , kan best klo ad JB , haha , purple theme =='


then g shoping kat sne , beli jam , baju and beg , for me , stu baju , untok Ismat <3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments