20 May 2011

how to describe my life today ,

hmm , it was , freaking , it was boring , it was awesome :)

why FREAKING eyh , dpn mate meya , meya tngk bf kwn meya , Acha , bf dy name Am , accident dngn someone y masok same dlm kedet koreksional , black kot , nth lah , xtwu nme dy ap ,
pling parah , y black tu , kaki dy terok , Am pulak , marah gle kat makcik y langgar dy tu,
oiyh , mane tak marah wei , moto dorg sampai bpusing kot , naseb kancil y langga , klo lori , oiyh , agak-agak selit bawah taya ad x ? omk , terok ny imiginasi aku =='
then , ofc lah Am marah , bab jalan y Am lalu , mmng straight , taya na benti , then mkcik tu dkat simpang nak masok kanan , dy x tngok dulu ke ad moto lalu ? bodohny mkcik , tareti bwk kete , tayah bwk , aku y tade lesen pon pndai bwk lah !

then , it was BORING , sbb x text langsong nan Ismat , bialah , sminggu maybe , x text nan dy , bialah dy concentrate on his mid-year exam ni , *cehh , mcm aku tak amek exam jugak kan ?
tape,tape , bkorban lah , smnggu je pon ==' *tanak lame lah pulak kan ?

then , it was awesome ?
err , kat mne tempatny y awesome tu ?
hahaha , nah , meya dpt chocolate Cadbury , y BESAAAAAA punye , hahahaha :D
tu je lah kod ?

hihik , bbye :)mmuah :P

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments