6 May 2011

spatotny aku tayah dtg skolah tadi , bab aku dmm ,

but , i`m just thinking of the exam , so i need to study ,
where else to go if not to school ,

but FUCK UP ,  someone totally annoyed me up , and THANK YOU !

banggelah kan , sume org bnci kao ,
*tmasok H , q soh dy cover line , tp dy kate , "x payah , kite kne straight to the point"
kao pikir org akn hormat kao lah ,
dah lah cakap BABI dpn sume org , its not a good word for you !
ap pny ******* lah kao ni weyh ,

sumpah wei , even aku ni PRS skali pon kan ,
i`ve no respect for you !

klo nak PERHATIAN pon kan , tpaya lah smpy cm tu ,

haha , amek kao , klo ko sndri bce bnde ni kan ,

aku tak heran if kao nak SAMAN aku pon ,

ap aku kesah , bru kao tahu hormatny aku kat kao mcm mne kan (oo)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments