9 May 2011

its an exam week dude !

y need exam all ?

ayoyoy , ama apa , tanggechi , :P

sumpah jari yang kat tnegah paling saked , bkn sbb tnjok fuck lah mengong , tulis kan , middle finger up !
haha , esok , BAHSE LAGI OIIII~! , grrrrr , english ?

kte kan dlm malaysia , tngok Japan , even though dorg adlh negare t`maju pon , dyorg bkn reti ckp B.I sngat pong kan ?

waaaa ~ mase exam tale nak pegy mane 2 pon , benci betol =='

smlm kan , pnjam kete Jiha , ingtkn nak tmpng je , dy soh meya bwk tao , kete Swift je , pegy Semenyih , ingat na p rumah Razif skali , but ayah soh balik , KACAU DAUN BETOL !


then , spnjang meya bwk kete , pergh , kalah mak nenek dy bebel oii ,
"wei , bwk kete mcm nak mati cpt" 
"wei , reti bwk x ?"
"wei , kao pahal laju sngad?"
"wei , kw ni , aku x kawen agy "

"wei , aku nak idop laa "
"lancau doh kw bwk "

haha , mati kao , sape soh aku bwk , lagi2 bwk dorg tu kan , pdn muke , aku tale aa bwk slow , tade feel , hahaha :D


mimiamiya

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments