16 Jun 2011


Today was easy, happening, fun and chilling day J
Haha , today I found out that i`m Daeng`s num 1 wife , haha :D
*that’s just for fun lol J
Then, abg amin buat suspend ,dy text , ttbe kate ad masalah , then tny masalah ap dy sent muke sedih [:’(]
Then col , sbb x  dy x rep, then dy mcm tanak ckp,last2 dy kate dy gurau je , haishoo ==’
Org dha risau , dy buat mcm tu ken,and dy kate dy ngah kat zoo ??? then haha , dy kate nk bg mkn kat rimau lha , gajah lha.
And i`m starting missing smone L
Haha ,boboy and gegirl , td buat joke nan syam , aku isteri ke-6 dy tu
*bgak lha syam neh :D
Then , anissa tsilap ckp kat erin and amy y hri ni tade tsyn , but nisa kate , dorg pn x nak dtg sbb nk tgk last episode of nora Elena J
Beshhhhhoooo :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments