23 Jun 2011

aha , i`m thinking and crying for something that was memorable :(

dhey , FIFY setan , fify the flower tots , haha , bodoh ny betina , 
korg , sspe y knal fify arduena tu ken , p btwu dy aku buat special post untok dy
sakai anjeng nak crik gadoh nan aku , ketot, ketot .. burbss , dhey bitch like u r so tall when u say like that to the ppl that were lower than you ,

haha, f.y.i , dy dah kne sound dah .
nah
tekan if nak besarkan*
org lain pon tinggi , tp takde lah jadik bongkak lagi takbur nan dy , sumpah aku benci kao , dpt face to face nan ko skang neh msty best , dngn mcm2 masalah , aisshhh , tumbok muke ko smpy retak pon aku tak kesah wei !
FUCK YOU BIATCH !
nak saman ? silekan , wa tak goi sma lu lah sial !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments