3 Jun 2011 (3rd)

aiyooo , time ni lha , org penting aku tade kat sisi ken , mane Ismat aku , mne Amin aku ?

there got one sycho , act dy ex Elyana , and , dy mnx cple , and the BAD THINGS is , *erhhh , babi pny Jana , mmng ko ni nak mati ken ! dy ckp "iyelha" , firstly mang marah , but after that , i thought wanna take revenge for Elyana , but he do take so serious about this FAKE relationship , ouh men .

he tagg him self in all my pictures , in fb lah , Ismat , tlg Meya , Meya mne mahu nan dy , awak nie .
time ni jugak awak nak silent ken , eii ...

and you know , thats man , disturbing meii .ahhh , tarafaka .


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments