6 Jun 2011 (2nd)

tadi syiok , haha ,

just now , kami found short cut to Sg.Long . ,

and , dr taman aku , if bwk care Zana n Mus lha ken.
dlm seminit dha bole smpy Sg.Long , sumpah x tipu !

haha , then , tade kej , kitorg 4 org (aku , zana , qeem , and syahir )
menejrit dlm terowong , hahaha !
teruja , tanpa pakai helmet , and tanpa lesen , pegy Sg.Long .

next time , just bawak helemt lha if macam tu , hahaha !

zana said , tak akan punye ad rode block kat situ , weee~
ofc lepas ni senang aku nk p KL , haha , just naik moto , weee~

teruja wei .
pastu , td lepak lha ken kat kdai mamak , bwh kamdar kat prima tu je.
kan pegy situ , naik moto aku ken, tp Zana bwk lha , sbb aku malas nk bwk.
dha lme duk kat tmpt parking tu , bru nmpak ad polis , bwt muke slambek , p parking kat kamdar jea.
then , dngan time polis tu ad kat situ , dngan selambek ny lagi , aku smoking ,
haha , ini bukan tipu woo!
ini betul2 punya weii!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments