14 July 2011


so , read my wall post ,

damn dude i miss you much , asal x reti col aku haa b ?
smpai hati kao b ,

yeah, dy dah lupe kat aku :(
hmm , btw , b ... cepat lah balik , i need to talk with you about something ,

b , sbb aku jelez sngat , and perasaan ingin tahu , time kw tido , aku kan ad pgg hp kw jap ken, aku amek num Natrah , sbb aku bce text dy tu ken.

then , smlm, aku kco dy , aku pretend jdik "amer" yes , aku gune name abg aku :(
aku mnx pic dy , aku borak nan dy , and aku tnya pasal kw kat dy , and peretending EVERYTHING !
asl aku jdik mcm ni b ??

ko boleyh tolong aku x ?
help me to calm my self =='

damn , shit , i hate it , why i'm not a robot ,i can reset all the things , i can reset my filling towards you,
but hmm , when i'm think it back , i think , it was a stupid idea , knowing you such a lovely thing i got.


damn , my first love pon aku tak pernah syg smpai mcm ni sekali , totally shitttt !
fuck off !

ilovebothofyou :'(

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments