28 July 2011

some people cannot wait for the end of July, but , ad y sebalikny ken .
like me , i want this July stuff end faster , but when it come to August , omeigod , puasa lah !

haha , mendisiplinkan diri untuk tahan hawa nafsu , lol , hawa nafsu for makan lah JUDAS !

okei , Naza crik pasal , ngan Ridha , Alif , n Fahmi , dorg still okei if kite x crik gaduh , y tu aku tahu , but Naza , ergh , sorry , i really cannot stand with this fellow , tottaly dumb ! feel like wanna kick his ass ! DANG !
bahaha , so , lately , bnyak kne raba ngan ayu ! fiuh , habis besa aa japgi , ba alif ba ya , dah lah buat aku dpan abg najib, abg ap ntah nme agy sorg mamat kwn abg najib ah ken , mse tu kat ats lantai , kat rumah NAJIB , omeigosh , taikpunye ayu ,

hmm , cant wait nak tunggu sabtu ni , mamat tu balik tak sini ek ?
please lah balik, please lah balik , membatak aku tunggu kau b oiiii !

hmm , so , i think , we're done here , ttym <3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments