Berikanlah aku keamanan tanpa prlu memikirkan sesiapa…
Aku tahu, hidup ni xpernah tlepas dngn kesdihan, dngn cubaan.
Tp, aku tak mampu, smueny berat..

 hoy , aku thu kaw xcident, tu lah aku dha kate , kw tamao dnga ,
nak jugak jdik superman -,-

aku dah kate jgn, nak jugak , kan bagos moto kw tu bg aku , dha la bru agy , dah barai.
eish , xsda bdn tu kecik , aishoo.

kan dah, free, free dpt sakit dpt mc, mesti kne bebel ngn ibu ni, haha,
then korg prdaye kan org y korg jatuh longkang ? beramai-ramai ??
bgak lah syial, haha 

so , THREE of u, take care , hope u guys well soon , and faster, aku nak smbot raya ngn korg lah gilew hikhikhik :p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments