pergilah...

aku tak heran pun, pergilah..
haha, eyh , okei, tadi buat kerja gila, pergi kajang x pki helmet, tett, nasib bek tak de polis, and
arifin merajok , boo~ haha , kalakalaka. haha *its mean kelakar

apa jelah, aku nak study jea, jgn kco aku,
aku kan suke gurau kasar.
aku kan penkid.
perangai mcm nona kan ?

DHEY ! MAMPUS KAU LAH .

aku tahu kau perfect, taya tunjok sngat, aku thu kao internet bergerak, smue bnde kau tahu.
takde satu pun y slah, smue bnd y salah, dtg dr aku, yelah, aku kan tak gune, bukan mcm kau, kaya, bnyak harta, *pdhal duit makbpak, nak show off pulekkkk -..-

puihh, go and live up ur dreams , dun make others being so pissed off, sekian, terima kasih.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments