lmbt pick up ?

Nadia, and Babal said that to me, aku lmbt pick up ke hri ni? aduh, kecian ny aku

y Babal, tngah txt ngan dy, at first ayt dy tu nak ajak bergurau, but then, aku tny kat dia satu words ni, then dy kate, "kacau je, owg bru nk bgurau"

haha, then si Nadia ni, dy ckp dy usik aku., then aku ckp lah aku takde rasa sesapa usik aku, tett, kena sudah, aduii..

and now, i'm texting my Babal, he now laughing sbb dy dpt highers dlm mrkah BM -,-
dy kate, dy gelak sbb tak percaya, ad jugak org mcm ni, *oii, lempang nak ? haha XD


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments