the best of 1 Nov :)

today best and freaky -,-
best dpt keluar dngan babal, freaky sbb terserempak dngan ismat -.-

so, izzudin dah thu pasal aku ngan babal,
ismat maybe tak kud, tadi gayut dlm 5min je ngan izz, tny dy about ptg td and all that kan, dy kate ismat takisah pun, masing2 ada life sndiri dah la kan.. dy nmpak aku kat bowling ??? -,- punye lah aku try harder nak sorok muka dr dia, how come dy bole nmpak, aduhaii~

today was awwwwwwwwwwwwsssssssssoooooooooommmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!
haha, XOXO ;p

main bowling smpai 3 game ngn dy, smue mcm hampeh, mcm bukan bdk wakil sk je y main..
then tman dy main ps selama 1jam 30min, time tu lah izz g dtg kat aku, n mybe ismat kat luar kud, tanak jumpe aku, takud kene tumbok *cheh, poyo, cerita gebang..
then, g lepak Ayza, dy minum teh ice.
aku minum fresh orange, fav aku <3
then merepek ntah pape, dy pndang muka aku mcm dah bertahun tak jumpa.
then dy ckp aku ni mcm omputeh, pedas sngt tak mkn, durian tak mkn, then dy g perli, kucing dy pun suka kat durian, smpai jilat durian tu, ceh -,-

then jalan2 mcm routine bdk KHS buat time outing hri sbtu, dr bwh, pusing naik atas, then turon balik, haha, but, ada bnd y best jdik time tu XOXO ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments