♥ my Babal

now Babal were EVERYTHING, even though u want to try me, think it back by ur self,

Babal melebihi segalanya dr kau !
he way better than you.
you just a jerk!
Babal baik, dia bsme aku, sbb AKU! not like you! u want me bcoz my stuff kan ??
Babal ikhlas dngan aku!aku tahu tu,dr mata dia aku da bole nmpak, kalau kau?dah mcm dlm literature form 4, the quiet eyes, kau langsung aku tkdpt phm..smuanya ikut kau, i'm just like ur slave!

Babal lain dr y lain, seriously, brg aku hilang, and aku tngh geram, dia nasihatkn aku, and he said that, maybe itu balasan Allah kat aku, maybe aku ada buat sesuatu y SLAH ! ye, BNYAK aku buat slh. my lebah.. terima kasih sbb ingat kan pasal dosa y btimbun ni :'(

and even though perjlnn "kita" bru je bermula, aku hrap, tkan ada pape y dpt buat kita bpisah, 
ssh nak dpt org mcm BABAL saya :)

JGN SESIAPA BERANI GANGGU BABAL SAYA! ATAU ANDA AKAN DAPAT NASIB Y SAMA MCM KAIN LAP LANTAI ! DON'T DARE ME TO DO THAT!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments