pelik .

ptg td tdo kejap, after solat zohor, n time tu pnat sngat, rumah sblah ad buat knduri cukur jambul.
and i got a freak dream -.-

aku mimpi, aku koma sbb xcident, and roh aku mcm berjalan-jalan time aku koma tu, and smthng happend, i hope that freak things never be real .

haha..and i just knew smthng, ad sorg 'mmbe' aku ni, dah upgrade doh, but i thought dy dngn 'S'  aah, watver, hope kw bhgia.. seronok aku dngar..kih3, congratz weyh :)

haha, rncang ngn mak mse hritu nak buat cup cake, tp nth bila nk buat.. sllu takde masa, klo aku ada kat rumah, mak aku pulak y ada hal, klo mak aku free, aku pulak y keluar..hmm, and one more thng, aku dpt kerja kat sk cheras tu.. and start bila stock buku da smpai. haha, tak smpai sbulan pon keje neh,
gud.. i loike, kerja dr pukul 9-4.30.. haha, then 6.30, tusyen, okei la tu, smbil blaja, smbil kerja, dpt money, weeeehooo XD

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments