semak -..-

ada sesiapa kenal num ni tak 0122391839, muke tembok sial budak ni, dah bpe bnyak kali dah dia hntar ask-a-top up kat aku, pkir credit aku credit tok nek cik ko ek?

selekeh, hmm, my kak sedara skrng ngh kat ICU,and dy coma now :'( tak dpt nak balik johor sbb mak ada hal. ntah apa hal dia tu..
cik idah, sabar ek, kak long, be strong, fight with it. i know you can :)

hmm, kak long jantung dia lemah, sblum dy masuk hosp ni, dy asyik dmm je, dmm, elok balik, pastu demam balik.

smua ni jadi sbb dy xcident, kaki dy lumpuh. so dy tak berapa cergas, maybe thats why jantung dia lemah sbb tak bnyk buat exercise, pity u sis, i'll pray for you. :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments