ponat oiii -.-

today a little bit tired, jadi babysitter kat skola,
haha, jaga anak Puan Azmizah

and balik tu pulak hujan, basahhhhhhhh, haha.
untungla tak bawak payung kn,
balik rumah, i asyik hashemm, hashemm je, haha, its mean aku bersin lah.

then tnggu kat bus stop, dngn bdk lakinya merokok, kfine, bole terima lagi, ni bdk pmpuan lak kan, satu memekak, dua tayang bontot, tiga sekat pmndngn aku, nasib aku tak lempang, geram, dah halau sorg, kwn dia pulak duk menempek kat situ, tahu la bontot anda tu mantopppp kan, xyah la nk bngge, i tak suke -..-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments