28 / 3 / 2012

special date , my daddy bunchit punya birthday, yeayyyy, haha, ayah dah tueeee, tak lama lagi ayah dpt cucu, hahahaha.

well, nak wish ayah dpn2, and nak buat cake untuk dia and nak bg hadiah kat dia skrng tak dpt, sbb now ayah kat Kedah, kerja, dia iaitu En. Abdul Rahim b. Raffar sngt lah terkenal dngn pnggilan pakcik busy, haha, sbb ayah sllu busy, masa untk dia rehat pon xde, and most of his time, he spend it for work, always for work, and nothing from work, well, ayah nak duduk rumah pon bosan, kalau duduk rumah, kerja ayah, MAIN GAME, haha, kkdng tu nk bmnje ngn ayah pon ssh, palin xpon dpt ajak ayah keluar lepak kat kedai pak cik khamis, haha, ayah belanja, jyeaaahhhh :D

ayah, adik syg ayah, muahhhh :* hehehe, jgn jelly :p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments