thankyou teacher :)

well, haha, tadi cg chemist aku, Puan Hamidah Sutaji mention about my blog dlm kelas and in front of all my classmate, well, mmng lah segan kan, but then, btukar marah, xde la marah sngt, biasa2 je la, sbb zain ngn eki mulut mcm ayam tu. hahaha.

sebok la korg, jelez eyh aku ada blog and tulis something about bal dlm ni?

and, thankyou teacher, sbb kan teacher, saya teringat pasal saya ada blog -..-
 ahha, *nmpak sngt dh lupa :P


mcm ne bole lupa? snang je, sbb sllu ingat homework, lol, its true, smpai phone punya password pun aku dh lupa. and so, kene keluar kan duit sikit hntar kat kedai, hehehe, *peace*


fuuu, fuuu~ esok ada lisan bm, well, xhafal satu pon, taktik y aku buat snang je, xyah hafal, just ckp apa y ada, then dia punya hitam putih tu, pepandai la wt lg stu, sbb for me lah kan, kalau hafal takleh aa, nnti gagap :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments