my new drugs, hey nicky, why you are so cute? haha, well, ad bnyak artis luar negara y cantek body hot, suara sodap, but aku still pndang artis malaysia keyh? :) haha, well, like najwa latif *bukan wani laaaa, haha.
ni najwa y real punye, ad dngar lgu dia y untuk dia tak? comel gila suara dia, mcm kiddy, hahahaha.

ughh, tahun ni spm, and nak thu bulan ni? well, kene study for exam mid year, fail takleh graduate -.-
then stdy untuk exam jalan raya -.- lesen, huhhhhh, asl kene amek lesen? reti bwk dh laaaa T_T

makin hari serious shit makin malas nak wat kerja, nak bergerak and nak patuh arahan cg, well, maybe dah ad setan duk sebelah kud, fuuuuuuu~

hehehe, and ad cerita hotttttt~

FAHMI BOTAK, walaweeeehhhhh, tak ramai laki y usia ny 17 tahun pd 2012 berani nak botakan kepala *termasuk Iqbal, but good job, you look like...errrr, anything la, hehehe.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments