todaaaaaaaaayyyyyyyy

well, hell yeah, no pictures -.-

we hang out again, watching movie at mid, unfortunately, cerita the avengers or battleship tickets were sold out, y tnggal ticket for malam fuuuuuuuuu~

so, kitorg tengok cte Uncle Usin, hahaha, sbnany mcm takde kene mngene langsung dengan uncle usin tu, y bnyak ny pasal dendam 11(johan) dekat 13(zizan) and more to comedy movie, yeayyy, gelak gila, haha.

well, wlaupun kecewa tak dpt tngok avengers or battleship, cerita uncle usin pun jadi lah, tak rugi tngok cte tu, haha, best sngt, rasa nk g lg je :p

then, balik dr mid, lapar, and hujan so makan jap kat Ayza, mak amin, amin and adik amin pulak tetibe muncul makan kat situ gak (amin--> my ex) tak pandang pun amin, malas nak layan sbb time tu ada dengan iqbal, but iqbal know who amin 'was'. then bila dorg dah habis mkn, mak amin lalu depan meja aku, pndang aku mcm kerek je, and it was so weird, haha. she look like a hungry woman, hahaha.

then, balek, kilattttttt,rasa mcm kene kat kaki je petir tu time nak balik rumah, time tu abg drive then ad kawan dia dekat sebelah, nama dia apis, kelakar apis, pndang belakang tetibe sengih kat aku, then tunjuk gigi, hahahahaha, awok tak comei pong :p

then tetibe tengah banjir ni haa, ada pulak mamat ni, pakai baju purple, beg sag, dah smart, stilo dah, tetibe main lari2 pulak dahh, ayoyo, hahahaha

okei, the endddd :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments