zxcvbnm X)

takde lah cool mana pun teenage life ni, life as a childhood lg best, kene marah pun buat tak tahu, berghhhh.

abg pulak ntah knp perangai nya smcm, rindu pulak perangai dia yang gila, rindu lak kene kacau ngn dia..
hmm, hantu mana rasuk abg aku smpai dia jd mcm sedih je ni, dia xpnah jd pndiam, abggg. hantu mana rasuk kau ni, adik rindu.. dh la bnyak masalah, nak crita kat kau pun aku pkir dulu..

grrrr..
and one more, lappy lak rosak, cilakalaka.
kene keluar duit -_________________-

k, kne study -.-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments