cop of the day ! F3


Td x leyh blah, jalan nan kak hani, n boyfie dy, myrul.
Tetibe kne tahan nan sorg polis ni, india pulak tuh, mang abeh la dngan q, pe q kesah polis ke, tentre ke, penyamun ke, lanun ke, pe de hal..

Dy tetibe tarik myrul, da la myrul x twu pape sal kajang, bab myrul ni dr kedah, bru smpy, kcian la jugak nasib myrul ble dy smpy sini.. first da na kne tangan nan org mabuk, dtg kajang pulak kne nan polis..

Mase dy tarek myrul pegi lua tu, mang la myrul soh saba jap, ne leh sabar der, tetibe na tarik cm2 je ==’

Ikod je la uncle tu nan myrul then , jerit la uncle, tade la jerit kuat mane, but rase q pnggil cham na crik gado la jugak, haha ;D

Then uncle tu kluakan id polis dy, then tpkse la pcye ==’
Kalah aa, kw mnang la ==’      I hate u cop !

Then dy tarek myrul bab dy nmpk myrul n k. hani pgg tngn ????

Ahaha, then, kan ala, stndrd la, akk hani ni barang dy ats bwh besa tau, bab akk I ni chubby.
Polis tu piker akk I bosiah, wth men !!!

Then that cop ckp lah, dyrong sume tngh dlm operasi mmbnteras bohsia, and bangla.

AND ,  AND, haha, I kne puji nan cop tu, kan akk I bpkaian seksi la jugak, I kan pki tudung, cop tu puji I bpkian kmas. Haha , then I blanje la akk I bli bju. 

Yg lawak ny, mase mkn mcd breakfast pny, ehehe, I lupe na amekan creamer and sugar untuk ktorg sume, myrul buat lawak, la, da minom na abes dah ni bru nk tarok creamer n sugar ke ?
Yg pling tale bla, mase myrul rase kopi tu, dy tabg twu agy, kopi tu pahit ke x .. so sis un try mnom, then dy rase kopi tu pahit, n jelir lidah bab kaw kaw haa pahitny, hehe ;D

Ktorg tige kbas creamer kat mcd tu, lebey dr 10 sachet kot, kihkih,kih ;D

Aha, sis, adq happy, then hantar sis g kpong nek KTM dr kajang, haha, aja la kak hani mcm ne, bab dy x twu cm ne nak g Kepong,
So aja la, dr kajang, pegy kl sentral, smpy kl sentral, tuka train, bru pegy kepong, and then sampai lah, haha ;D  stakad tu je akk da puji adq pndi, bnde tngok peta je kak oii.

Hmm, nnti adq free, adq dtg kepong keyh..

Ok, till that, TTYM ((:


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments