aLahh, plastic !

babi mu, x pna q jumpe kwn kutok kwn, sal pakaian je pun, FUCK YOU !

kw tu gemok, bolela pki skinny, q kurus cekeding, pki skinny kw twu x jdik mcm skeleton bergerak haa ?

kutok org tu tngok la sikid , mcm kw tu MISS . PERFECT je =='

kw x seda er, kw kutok org len, org len pun kutok kw, BAJET mcm prangai kw tu elok sngad je nk kutok org,

q dtg uma kw, takod pulak nk klua,

WEYH , MAK AKU AJAR KAN, LAW X PUAS ATI FACE 2 FACE LAH DUHH =='

PENGECUT JE DUK BALKANG BONTOT MAK.

DON`T BE DUMMY FOR THE FAME THAT WAS NOT COME FOR YOU BITCH ==' 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments