huyoo 0.o

pepagy, sblom g skola, pegy isi mnyak kete dulu, as usual, i lh kne pegy bayar n isikn, my mon relax je dlm kete tu, mase pegy kat counter tu, i tngk abg tu ngah mcm bz, then ad customer dkat si2 bdiri smbil txt org, so i stand behind that guy, pegy kat counter, huyoo, abg tu pndng smcm, so, i bg lah money, say pam 8, and just RM 20, bab mase tu tade duit pch langsung, then, abg ni act da due kali jumpe taw, stiap kali dy jmpe i, dy suke snyum n pndng i lelame, (weird f3 )

i blah la dr sane cpt2, and teros isi mnyk cpt mne y bole, serious x boleh blah cre dy pndng, seb bek abg tu mude, klo dy tue, da lme kne hempuk, sbb org tue x sda diri, da nk mampos pun mnggatl lg , hikhik ;D

x saba na tnggu ecok ouh, tngok movei (:

cte khurafat, my buddies already watch it, they say, hantu dy seram, nk tngok lh, but tngok kat kajang je la, ptg tu tsyn kud =='

taik btol, tdi blaja add math, mcm ap ntah, cg ckp, i rase mcok tlinge kann, klua tlinge kiri, hakhak ;D

blik dr skola, my mom gle malas nk masak lunch, so we decide na pegy ayza, haha, tp tak jdik,
we go to KFC, haha, mkn snake plate je, both of us, then kat situ me n my mom gossip lah, i pny jahat, pegy kutok my papa bunchit,

ayh x romantik la ma ..
abes tu
nape la ma kawen dy
haha
ma jgn btwu ayh adq ckp cm ni kat ma, t ayh ta ngaku ank karang.
haha, twu pun, g kutok lg buat ap.
tade lh, bosan, klo ad hari kluarge, bkn na ajak, pegy sndiri, mcm dy tu ngah mendude je =='
then, evrytime ajak dy klua, msty ad je hal y dy bz, ckp na jmpe org lh, itu lah, ini lah mcm ap je ayh tu f3
nak ajk g pangsun or sunway lagoon pun ssh =='
dah ayh cbok na buat cmne..

then, teros mkn ayam tuh, and then blik,

ad kete ni bodoh tau, jln pny luas, nk jugak mnghimpit kat tepi, i ckp je lah dpn ma i, fucking duh kete tu,
boleh ma i gelak, pelik betol, ish3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments