guys, korg, korg, and korg ..


kak hani, x saba na tnggu akk n mama akk dtg sini, rndu kod, haha ;D ilyou most !


haha, rndu kw gak, mcarot2 kjadah , kutok org, buli org, kw kaki ponteng, maseh x brubah, haha ;D


qeem !! ngek, rndu nan gaya la-ala auww kw tuh, y pling tale blah, asl time class add math kte same ?? x leyh blaja duh, kw  xphm tny aku, bkn mau tny cg =='


after kw pndah convent, , kte da x rapat lah kud =='
rndu kud, mse time kat sjna dulu, kutok si khaizrol nan awek dy y pling kw bnci tu, sape ek, wanie eyh ?
pape je lah, kte da x close, zazzy un sme, dy nan pija , lpas kte blah dr skola tu, teros mcm x mao kwn . ap conflic pun q  x twu ..


x twu ble leyh jmpe bkal kakak ipar ni, hehe ;D
adq wish, akk ny azam nak turonkn brat bdn bjye, akk g gym, jgn tngok yg abg bdn tegap tau, ingat kat meme ! haha ;D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments