15 March 2010

boiyahhh ,

men bowling with Dilla , Nadia , and MEEEEEE XD

grrrrrr , Dilla men 4 game ,

Nadia men 3 game ,

and me ? men , grrr , hehehe , 5 gameeeee , weeee~

sseyos , smpy y ke 5 tu , mantap habes haa , x bole main langsungggg ,

penatt oiiiii , grrrrrrrr.
btw kan , mse first game ktorg , ad sorg cg ni , cg kat SMK kat Sunway , haha , nme dy N ap ntah , but y diingati hanye N ((:

mase cg tu ad , fiuhh , bsmangad nk men , smue tade pon y dpt RONGAK ((:

haha , furthermore , mse tu first game , tade lah pnad sngad


grrr , ad zain , i hate chu , klo ko baik , da lme aku kwn nan ko zain , prangai tu ubah lerr , jgn la kco aku lagi , grrrrraaaaammmmm...

mimiamiya

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments