nak tahu knpe i choose lagu Ashanti - The Way That I Love You ?

ad lh , haha , lgu ni , lgu da lme kan ? sukati lah if korg nak ckp aku ni ktinggln zmn ke ap .

sbb , IDC LANGSUNG WEYH (:

life for study wei , not for fight ,

dah X LARAT dah nk gado2 ni , x mtang langsong (:

grrr , malas nk lyan ap y ad dlm pale otak aku sndiri , aku dh mlas nk lyn diri aku sndiri ,
bnyk sngt , stress wei , korg pndai je ckp, tp x twu satu ap pon kan ?

so , i let u talk as much as u want , because , i believe , u`ll having the same situation like me now, then u know how does it feel , manis ke , pahit ke , masam ke , rase lah sndiri eyh , (:

dah tak larat dah weyh , ENOUGH lah , tale ke ccpe , please , put a FULL STOP ,

mimiamiya

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments