30 May 2011

adi go take my money , sijil and all things lha y kte dpt 4 hri annugrah .

jumpe office mate ayah , ayah knalkan , sorg2 , ni makcik kepoh , ni pakcik besaa , and all that , smpy mase , dorg knekan ayah blik ,

conversation between me and "makcik kepoh"
#mak mane ?
*tak dtg
#ouh , ayah kao ni , buaye kat sini *nah , i`m wondering , isn`t that my daddy is a HUMAN ??
*(just senyum)

#-makcik kepoh          *-me

pape saje lha , then refreshing time , MAKANNNNNN!! ouh , dy bg air mate kucing , bolelha tahan sedapny , then mee kuning , and kuah ap tah , sedap lha jugak , haha , conferm ad y aku tnggalkan , slices of chillies and vegetables , yukss :P

office ayah , dkat Jalan Raja Chulan kan , so otw na p office ayah , kne lalu Jalan Imbi tao , ajak ayah p Time Square , ke , Pavilion ke Lot 10 ke , tp ayah tanak , alalalalalala!!! nak shopping , tape2 , naty klua nan Abg Amin , p tngok cte Karak , yeay , hahahahaha !! tnggal ayah !!!


then , out of blue , Ismat acting so unusual today , aku tak tahu ap jdik nan dy hri ni , dy depressed ke ?
kcian ny my boo ni .

ilyouIsmat <3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments