2 Jun 2011

he changed , and it was too different ,not like the one i used to know ,

aku dlm dilema , tak tahu mane satu nak pilih ,

yes , slme ni korg x pwas hati asyik tngok aku snyum je kan , korg boleyh hadap tngok aku brmsm muke .
abg , please Rest In Peace , adik akn rndukan abg , and abg , i`m in a prob , kat mane adq nk ngadu lepas ni , ilyou abg :(

and Amin , u are so nice to me , i appreciate that, thanks ye abg syg , even though keadaan adik ssh cmni , abg sudi , text , col adik, and denga sume masalah adik nan dy ,thank you so much , abg ni baik sngat , ssh nk crik laki mcm abg tao , sape y dpt abg tu brtuah lha ,

i wish i can go back to disember , i wish i know what my future , for some reason

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments