10 July 2011


Siapa tahu aku gembira dalam duka ?
siapa tahu aku senyum dalam getir ?
Siapa tahu aku menangis dalam sunyi ?
Tak de sape pun tahu ,
Sbb aku pndai bermuke ken ?
ckp lah aku plastic ,
q takesah pon , try korg piker balik ,
Buat apa tunjuk kan kesedihan aku ?
4 simpati ? eyh p mati laa !

B , if aku dpat renung wajah kao mcm hri sbtu tu kan best ,
Aku rndu kat kao , knpe aku ni bodoh sngat eyh ?
Sial lah ==’
Fine , ni maybe dugaan hidup aku ,
Aku terime , tp dtg kaln lah aku kbhgiaan ,
Lately , I’m just crying , aku ad family problem ,
And idk nak cte kat spe , where is Pyja , dy dah lme x dtg sk, rndu dy L

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments