11 July 2011


Hey , I’m really upset , why I can`t make up my mind .
Shitt ==’
Aku tapenah syg org mcm aku syg dy , tp skrng aku ngah cple nan org y aku syg jugak,
klo boleyh , aku nak due2,
klo boleyh , aku tanak khilangan due2,
sbb kdue2 ny amat lah bermakne dlm hidup aku L

Boleyh bg aku pilihan x ?
hmm, mlm tadi , ngah buat LK , teros baling pensel , tutup muke and cry ,
Then berdiri , pegi dekat dinding y aku sllu conteng tumbok dinding tu ,
And hari ni , pegy sekolah with buku lima aku lebam ==’
Totally shit bila Jazz nak pgg lebam tu ! GILA PUNYE JAZZ !!
Aku takan lari dr masalah aku, aku akan hadapinye ,
Aku kne berteros terang kat diaorang , and harap dorg paham aku,
aku takleyh nak lepaskan korg due L
But , one time , maybe I’ ll back off from both of ur life , when I’m dead !
Both my darla , I’m sorry coz we have this kind of situation , L

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments