apakah ?? -,-


yeah ! i KNEW it, that guy name was Chong Jin Yi, he was the one who are so addicted with computer, dy lah orangny ble cg perlukan seseoranag y PAKAR dengan computer,yeah,it always be him..and whenever he open his mouth, there always something with computer. mamat tu pndah Saujana weyh.. dy duk mane duh ? jauhny dy merantau smpai kesini , haha, mcm aku dululah, sek kat JB rumah kat TKP yedak ?
rindu ny ngan classmate 3Setia batch 2010... rindu cg Maslina ea ? cg bm ?? haha, lupa lah pulak, atoyy
okei, sambung balik, cg bm y suke pelangkung kepala anak muridny, but she remain cool. ilyou teacher, ur the best bm teacher that i ever had, beleive in me.. cg bm tme form4 ni, adohh.. dua2 x best langsung, yeah i mean cg kat SMKJB n SMKSI, haha, SMKSI, ada dekat pondok jaga as Sekola Menengah Kebangsaan Samsing India ??? ceh -,- stu, populiti melayu lebih ramai dr india okei ?? sekali melayu jerit pekak telinga india tahu tak haa ?? ish -,-

haha, cina lagi lah kesian dlm 50, ada 3 org jea. haha, kcian diorg, nk ckp cina pun mcm x bebas, sbb naty takde org y paham..haha..
dah, sakit pinggang duduk berjam2, nak tidur ...zzzzz...
adiosa, tutu.. <3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments