LK :P

tngah post dr rumah amelia..sambil makan, minum,tengok tb, then study LK..

mlm tadi aku dnga mak aku ckp ngan abg aku y Amir tu....

mak aku nmpak sngat aku minat ngan LK, sbb aku asyik buat LK je stiap kali time blaja aku, yes aku sedar jap y aku mang suke melukis sbb aku xmnat mngahafal, x mcm physic n chemis, kne hafal step lah, itu lah inilah, and it was so hard for me u know..

and just now, i just get know, someone stalking me, his name was Farid, but i don't beleive that was his name.. so, dy sekolah saas, aku xpnah mention pun aku kelas 4 Dinamik, but out of blue, dy dpt thu .. tefak? mne dy thu haa ?ahh, okei, i gotta go, adik amelya nak pki, so, daaaa.... <3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments