cerita hati

so, cerita ni tentang seorang perempuan A, dan seorang lelaki I.

maybe dua2 ni punya ego tinggi, wlaupun kbnarnya, mereka suka sama suka,
tetapi, akan kerana pengalaman hidup si A, dengn 3 org lelaki y totally hamsap, dy jadi takud dan fobia dengan cinta..

A mengatakan kepada drinya sendiri yang semua ini salah dan tak patut terjadi,
lagi pun I ni still suci lagi kerana tidak pernah berpasangan dengan memana perempuan..
mungkin krana ini jugak lah A takud untuk bersama dengan I, takut I akan fobia dengan cinta apabila A mungkin akan mengecewakan I tanpa A sedari....

aku rindukan kau :'(

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments