crushed..

yes, aku belanggar,
aku belanggar perasaan dengan dy, tp... haha, dy still akn jdik kwn aku, sbb ad sesuatu antara kitorg y mnghalang.

haha, jiwang karat pulak tme memalam y sjuk mcm ni kan, puihh, haha, sukahat lah,
and,and,td lepak ngan Pija, yeah, at first we thought we want to study together, but suddenly Abbas and the gang dtg.. haha.

lawak betul, si bju purple y brnme Ayie tu, dy ckp kat Pija soh jaga aku ?? wtf,
mcm aku ni bru 6tahun jea -,-
and Abas kata Ayie nak try aku ? bnyak cantik kau.
and totally, aku kerek gila kat Abas and the gang, sorry yeah, tp aku pissed off ngan korg sbb kcau aku nak concentrate tme study physic tadi, damn it, niat kitorg suci tau tme dtg situ, eyh, macam haram...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments